Beste Bambus Sokker i 2022

– GreenPanda bambussokker

Klar for å prøve bambus sokker? Glem svette, vond lukt og klamme føtter. Les vår omtale om de beste bambussokkene på markedet.

Er du lei av de gamle og svette nylonsokkene dine? Da må du prøve bambussokkene fra Greenpanda! Visste du at bambussokker er mye bedre for både føttene dine og for miljøet? Det er de nemlig! Så med oss kan du kjøpe med god samvittighet.

GreenPanda har et flott utvalg av bambus sokker, så du vil garantert kunne finne sokker som passer til deg og ditt behov. De leverer både dress-sokker og ankelsokker. Sokkene kommer i både svart og hvit og passer dermed perfekt til ethvert antrekk, uansett om det er til hverdag eller fest. GreenPanda sokkene passer til alle. Sokkene er unisex noe som vil si at de passer til både kvinner og menn. Bambussokker er perfekt å gi i gave til en du er glad i. Hos ​GreenPanda.no vil du kunne få kjøpt 7-pakk med ankelsokker ​og 5-pakk med dress-sokker for kr 200.

Hva er bambus og hvorfor er det bedre?

Bambus er en type gress som vokser veldig raskt, noe som betyr at utbyttet er mye høyere enn det er med for eksempel bomull. I tillegg er det ikke behov for plantevernmidler for å kontrollere og beskytte planten mot insekter, virus, ugress eller sopp. Alt Bambus trenger for å vokse er sollys og vann. Etter høsten forblir planten og veksten fortsetter som vanlig. Dette betyr at skogen ikke trenger å kappes. Bambus absorberer også mer karbondioksid, noe som har en positiv effekt på klimaet. Plantene produserer også 30 til 35 prosent mer oksygen enn det andre trær gjør. Dette er det som gjør Bambus så miljøvennlig.

Når du tar på deg bambus for første gang, vil du bli overrasket over den myke og deilige følelsen stoffet gir deg. Stoffet er veldig lett og behagelig å ha på. Bambus klør ikke, irriterer ikke huden og du kan bevege deg fritt på grunn av den glatte strukturen av stoffet.

En av de største fordelene med bambus er friskheten til materialet. Takket være mikrohull i bambusfiberen absorberer GreenPanda sokkene opptil tre ganger bedre enn et bomullsprodukt. Bambus slipper også mer luft gjennom, slik at du kan gå lenger med en god og frisk følelse. Dette er spesielt bra for deg som sliter med mye svette og følelsen av å være veldig varm. Den rørformede strukturen til bambusfibrene sørger for at GreenPanda holder seg tørr lenger, og hvis de blir litt våte vil de tørke raskt.

En annen unik egenskap bambus har er styrken materialet får når planten er blitt spunnet til  tråd og den miljøvennlige produksjonsprosessen den har. Bambus stoffet er mye sterkere enn bomull eller andre syntetiske stoffer og er dermed miljøvennlig på grunn av den lukkede produksjonsprosessen.

Fordeler med bambussokker.

  • Bambus er fin og myk.
  • Veldig godt egnet for sensitiv hud.
  • Bedre for miljøet.
  • Absorberer fuktighet veldig bra.
  • Veldig sterkt og holdbart materialet.
  • Bambus holder deg kjølig om sommeren og varm om vinteren
  • Bambusprodukter holder seg friskere lenger
  • Bambus er allergivennlig fordi det ikke brukes kjemikalier
  • Bambus er naturlig UV-bestandig og beskytter mot solen
  • Bambusklær er sterke og antistatiske og rynker lite. Materialet kan dermed lett vaskes i vaskemaskinen og tørker raskt etter vask.

BÆREKRAFTIG OG  MILJØVENNLIG

Bambus vokser uten å trenge ekstra vanning. Ingen kjemikalier er nødvendig for en raskere vekst prosess. Den har også høyt utbytte per m2 og forhindrer jorderosjon; røttene blir igjen etter kutting.

ABSORBERER GODT

Fibrene i bambusen har naturlig en meget absorberende hull struktur, som sikrer at bambus absorberer svette fuktighet raskere enn de fleste andre stoffer på markedet.

ALLERGIVENNLIG

Insektmidler og kjemikalier brukes i utviklingen av klær. Siden bambus er en naturlig sterk plante, er dette ikke nødvendig, den er derfor ideell for sensitiv hud.

ANTIBAKTERIELL

Bambusfibre er naturlig bakteriedrepende og soppdrepende. Dette begrenser dermed bakterier som forårsaker ubehagelig kroppslukt og irritasjon.

VARMEREGULERENDE

Mikro Hullene i bambusfiberene regulerer temperaturen bedre enn i andre stoffer. Dette gjør at stoffet kan puste bedre. Bambus holder deg kjølig om sommeren og varm om vinteren. Er dermed naturlig temperatur regulerende.

Tekstiler med Oeko-Tex 100 merket

GreenPanda er merket med OEKO-TEX. Du kan dermed føle deg trygg når du handler disse bambus sokkene.

Alle stoffer kjøpes fra fabrikker som er sertifisert i henhold til Oeko-Tex 100-standarden og som også har ISO14001-sertifikatet. Dette betyr at de har en internasjonalt anerkjent miljø standar. Dette er den beste måten for å kunne være sikre på at produsenten er en ansvarlig forsyningskjede: ingen skadelige kjemikalier frigjøres i produksjonen, og det er ingen skadelige kjemikalier i sluttproduktet. OEKO-TEX Standard 100 er et helse merke for tekstiler. Du kan finne OEKO-TEX Standard 100 merket på tekstil leker, sengetøy og klær som er testet for stoffer som kan være helseskadelige, for eksempel gjennom allergiske reaksjoner.

Fordi grenseverdier brukes i sluttproduktet, stiller OEKO-TEX indirekte krav til bruk av miljøskadelige stoffer, som tungmetaller, skadelige fargestoffer og avling og beskyttelsesmidler.

Behandlingen av bambus

Før materialet har blitt behandlet og spunnet til tråd er bambusfibre veldig lik bomull. Når bambus bearbeides blir den til en tung og sterk masse. Deretter kan den skilles i tråder for spinning, farging og veving av tøy. Det er to måter å konvertere bambusfibre til garn: en kjemisk metode og en mekanisk metode. Men begge disse metodene er både miljøvennlige og allergivennlige.

Hvor kan man kjøpe bambussokker?

GreenPanda får du nå kjøpt hos Naatid.com

Hos Naatid.com får du Fri frakt på alle bestillinger du kjøper som er over Kr 1000.

Om du handler for under Kr 1000 vil frakt komme på Kr 80.

En av de største fordelene med å handle hos​ GreenPanda.no er at alle produktene finnes på lageret som er basert i norge. Dette gjør det mulig for oss å sende ut bestillingen din samme dag som du bestiller den! Vi har da stor mulighet for rask levering i hele norge.

Etter du har først brukt bambussokker vil du aldri kunne gå tilbake til vanlige bomull eller syntetiske sokker igjen. Forskjellen på både kvalitet og holdbarhet vil være for stor å du vil lengte tilbake til den komforten bambussokkene gir deg. Husk at bambussokkene også er miljøvennelige og har OEKO-TEX merket slik at du kan handle og bruke produktet med god samvittighet.