Coinbase Erfaringer: Test & Anmeldelse av Coinbase i 2022

FORDELER

  • Betal en viss sum hvert år
  • Dekket i hele Europa
  • Et ubegrenset antall videokonsultasjoner hos FirstVet
  • Dekker kostnader når hunden din er gravid

ULEMPER

  • IF bare dekker kostnadene for MR og CT en gang i et kalenderår
  • Boston terrier, Chihuahua, Pomeranian, Engelsk og Fransk bulldog blir ikke dekket når de trenger hjelp når de er gravide

Hva er Coinbase?

Coinbase er en av de største internasjonale meglerne basert i Amerika. Siden stiftelsen i 2011 har de prøvd å erobre markedet og tilby sine tjenester over hele verden. Gjennom Coinbase kan du for øyeblikket kjøpe og selge mer enn 30 forskjellige kryptovalutaer fra mange forskjellige land. De er nå tilgjengelige i 102 land og har hjulpet mer enn 30 millioner kunder med å kjøpe eller selge krypto. Coinbase har blitt et etablert navn for den nybegynnende krypto investoren. 

Hva kan du investere i?

Fordi Coinbase også er en megler og ikke bare en lommebok, er det et (begrenset) antall kryptomynter tilgjengelig på nettstedet. I tillegg til Bitcoin kan brukere også kjøpe og selge Ethereum og Litecoin. En fast pris brukes for myntene som tilbys. Å kjøpe en slik valuta er derfor også øyeblikkelig, og du er ikke avhengig av tilbud og etterspørsel, slik det er på en børs.

Er Coinbase pålitelig?

Plattformen forvalter mer enn 7 milliarder dollar i eiendeler på plattformen og har mer enn 1000 ansatte. Det er derfor ikke en liten utvalgte gruppe bak Coinbase, men et globalt opererende multinasjonalt system som håndterer mye penger.I tillegg kjemper Coinbase hardt mot det ulovlige markedet der Bitcoin også handles. De sjekker hvilke betalinger som blir utført og ser om dette har noe å gjøre med the dark web, pengespill eller annen ulovlig praksis. I så fall fryser de kontoen eller lukker den helt.

Det er også godt å vite at Coinbase aldri har blitt hacket. Så du kan være sikker på at det er trygt å bruke Coinbase for å gjøre investeringene dine.

Coinbase Kundeservice

Først og fremst er det godt å vite at Coinbase nettside ikke er tilgjengelig på norsk. Noen mennesker kan betrakte dette som en ulempe, men de fleste kan engelsk godt nok til å bruke nettsiden.Det er tre måter å kontakte Coinbase kundeservice på: e-post, sosiale medier eller telefon.

Hvis du har et spesifikt spørsmål som er skreddersydd til din personlige situasjon eller kontoen din, anbefaler vi at du sender en e-post til support@coinbase.com. Du kan også fylle ut e-postskjemaet på nettsiden deres.

Coinbase har også et omfattende sosiale medier nettverk som de selv er aktive på. Så du kan alltid prøve å stille spørsmålet ditt via Facebook eller Twitter.

Coinbase kan nås via telefon via kundeservice basert i Irland. Du kan kontakte dem på +353 1800 200 355. Dette medfører ekstra kostnader.

Åpne en konto

For å bruke Coinbase er det obligatorisk å verifisere deg selv. Dette har alt å gjøre med Know Your Customer (KYC) lovgivning, mot hvitvasking og finansiering av terrorisme. 

Bekreftelsen består av en sjekk av e-postadresse, telefonnummer, identitetsbevis og kontonummer eller kredittkortdetaljer. De har satt opp denne prosessen på en slik måte at du som kjøper ikke trenger å gjøre mye innsats. Du vil motta en bekreftelses-e-post for e-postadressen din og en bekreftelses-SMS for mobilnummeret ditt.

Du kan få identitetsbeviset ditt sjekket ved å ta et bilde av det via webkameraet eller via smarttelefonkameraet ditt. Hvis du gjør dette, vil du motta en spesiell lenke på SMS der du kan laste opp passet ditt. Etter at du har lastet opp ID-en din, blir den sjekket automatisk, dette tar omtrent 2 minutter.

Etter vellykket bekreftelse kan du komme i gang med Coinbase.

Er Coinbase trygt?

Siden dette handler om pengene dine, er det selvfølgelig veldig viktig at kontoen er ordentlig sikret. Først og fremst må du velge et sterkt passord som du kan logge på med. Det er også mulig å stille inn totrinnsbekreftelse. Denne totrinnsbekreftelsen sørger for at et ekstra trinn legges til påloggingsprosessen, slik at det ikke lenger er mulig å logge på med bare et passord. Etter at e-postadressen og passordet er skrevet riktig, må du oppgi en ekstra kode. Denne koden kan mottas via e-post eller SMS. 

I tillegg bruker nettsiden også SSL slik at sending av viktige data, som bankdetaljer og monetære enheter, er sikret ved kryptering. På denne måten holder Coinbase dataene som sendes på nettsiden hemmelige.

Hvordan kjøper du krypto på Coinbase?

Du har muligheten til å kjøpe kryptovalutaen din via to forskjellige betalingsmåter. Dette er mulig ved bankoverføring  eller ved betaling med kredittkort.Det er ikke spesielt komplisert, men en bankoverføring kan ta noen virkedager. Det er ikke umiddelbart et problem, men fordi mange kjøpere ser ut til å ha liten tålmodighet, blir de fleste transaksjoner på Coinbase fremdeles utført ved hjelp av et kredittkort, slik at kjøperne raskt kan få tilgang til deres krypto.

Hvordan selger du krypto via Coinbase?

Det er selvfølgelig også mulig å konvertere kryptovalutaen din til kroner via Coinbase. Hvis du mener at det er riktig tidspunkt å selge kryptovalutaen din for kroner, kan du gjøre det gjennom Coinbase. Vær oppmerksom på at den digitale valutaen må være i Coinbase-lommeboken din for å bruke denne. Som ved kjøp, må du gå til fanen Kjøp / Selg. Der kan du indikere hvilken kryptovaluta du vil selge og hvilket beløp.

Etter salget blir beløpet kreditert til kontoen eller kredittkortet ditt innen 5 virkedager.

Kostnader

Det er gratis å sende valuta fra et bankkontonummer til en Coinbase konto. Deretter kjøpes kryptovalutaer, som en prosentandel må betales for. Coinbase er på 1,49%, noe som er ganske høyt. Som kunde vil du imidlertid motta et kjøp eller salg som umiddelbart utføres i et godt organisert miljø. Å sende til og fra en børs er i det vesentlige gratis, men det kan være minimale kostnader forbundet med bruk av nettverket. Når dette er tilfelle, vises disse kostnadene for å fullføre transaksjonen. Når du velger et kredittkort i stedet for en bankoverføring, vil det bli belastet et gebyr på 3,99%. Å sette inn penger til Coinbase er gratis, og å ta ut penger koster vanligvis så lite som € 0,15.

Coinbase Lommeboka 

En av de finere funksjonene i Coinbase er Coinbase-lommeboken. Det er selvfølgelig flere plattformer som tilbyr lommebok, og det er enda flere lommebøker som finnes utenfor plattformer som tredjeparter, men det er noen fordeler med Coinbase-lommeboken:Coinbase lommebok er knyttet til Coinbase-børsen.Du kan overføre kryptovalutaer til brukernavn (fra Coinbase) i stedet for komplekse lommebok adresser.Passer for alle mynter som kan selges på Coinbase.

Coinbase lommeboken er helt gratis. Imidlertid, hvis du overfører den digitale valutaen til en annen lommebok utenfor Coinbase, vil du bli belastet med en liten avgift for å betale miners som overvåker transaksjonene på den kryptovalutaens blockchain. For Bitcoin er beløpet 2 mBTC (to tusen av en Bitcoin).

Online lommebøker er den minst sikre måten å lagre kryptovaluta på, så det anbefales ikke å oppbevare en stor mengde mynter i en Coinbase-lommebok. Imidlertid er det gode sikkerhetsfunksjoner for å holde kryptovalutaen din så trygg som mulig, og Coinbases lommebok gjør det enkelt å kjøpe eller selge myntene dine.

Coinbase Earn

Coinbase Earn er den pedagogiske delen av Coinbase. Det er en modul der du kan lære forskjellige ting om en bestemt krypto. Du vil lære mer om kryptovaluta gjennom videoer. Etter at du har sett på alt materialet kan du ta en test. Da må du ta en quiz. Hvis du består quizen, vil du motta noen få dollar av den kryptovalutaen som belønning.

Hvilke enheter kan jeg bruke Coinbase på?

Coinbase kan brukes på din bærbare datamaskin, stasjonære datamaskin, nettbrett og smarttelefon. Det er både en app for Android- og iOS-enheter.

Extra funksjoner

Det er noen få andre funksjoner som Coinbase tilbyr i tillegg til å kjøpe og selge kryptovaluta.

Coinbase Commerce-plattform

Coinbase har også Coinbase Commerce-plattformen, som er designet for å gjøre det mulig for selskaper å akseptere kryptovaluta som betalingsmetode for sine produkter og tjenester. Med API-dokumentasjon kan selskaper bruke denne funksjonen til å etablere sikre og enkle systemer for å akseptere kryptovaluta. 

GDAX handelsplattform

GDAX er en handelsplattform for kryptovaluta som også eies av Coinbase. Det er en USA-basert børs designet spesielt for erfarne kjøpere og har et mye bredere utvalg av mynter enn du finner på Coinbase. Hvis du vil gjøre mer kompleks handel enn bare å kjøpe og selge mynter gjennom Coinbase, kan du overføre penger fra Coinbase-lommeboken direkte til GDAX-kontoen din uten kostnad.

Siste tanker

Coinbase er en fantastisk plattform for nybegynnere som ønsker å ta sine første steg inn i krypto verdenen. Det brukervennlige designet og kombinasjonen av lommebok og børs gjør det til en enkel måte å lære å kjøpe og selge mynter. Ettersom de i tillegg har en egen læringsplattform, vil man som nybegynner kunne lære samtidig som du utfører kjøpene. Dette kan absolutt gi deg en fordel og gjøre deg mer erfaren innenfor kjøp og salg av krypto valuta.

For alle som ønsker å kjøpe eller selge kryptovaluta, er Coinbase en av de enkleste og brukervennligste plattformene. Ideen bak Coinbase var å tilby en plattform som lar alle enkelt kjøpe og selge kryptovaluta, som er akkurat det de tilbyr. Hvis du vil kjøpe kryptovaluta raskt og uten kompliserte verktøy, er Coinbase den beste plattformen å bruke.