Hvordan Bli Kvitt Fluer

Hvordan bli kvitt fluer? De er forferdelig irriterende der de svirrer rundt. Her er noen gode råd om hvordan du kan få de ut av huset.Tid for å bli kvitt den summende lyden i huset ditt

Har du fluer i huset ditt? Det er mange måter å holde fluer utenfor huset, men du kan også fange fluene. Det beste middelet mot fluer er å fjerne kilden som tiltrekker dem. De fleste fluene tiltrekkes av varme, tørrhet og spesielt lukt. Lukt er en av hovedårsakene til at fluer tiltrekker seg steder. Dette kan være ekskrementer, men også lukten av råtnende mat som frukt. Det er veldig viktig å fjerne dette, ellers vil fluene fortsette å legge larver frem til kilden har råtnet helt bort.

I denne artikkelen vil vi gi deg fem metoder for å bli kvitt fluene.

1.Hold huset ditt rent

Rydd opp matrester: Den enkleste måten å kvitte seg med fluer på er å fjerne kilden som tiltrekker dem. Så etter å ha spist, må du umiddelbart rengjøre bordet, ovnen og kaste restene i en lukket søppelkasse.

Hold kjæledyret ditt rent: Fluer tiltrekkes også av avføringen fra kjæledyrene dine. Så kast det i en lukket søppelkasse slik at lukt kilden blir borte.

Bevare matrester: Hvis du vil bevare matrester, må du dekke dem ordentlig. Så ikke bare med en plastfolie, men bruk heller en lukket boks.

Ikke glem å vaske opp: å legge skiten oppvask i vasken kan tiltrekke seg fluer.

2.Feller mot fluer

Flaske: den vanligste metoden for å fange fluer på er å bruke en flaske. Du kutter en plastflaske i to, fyller bunnen med noe søtt og setter toppen av flasken opp ned i den nederste delen. Det er forskjellige meninger om hvilket agn du best kan bruke for å fange fluene. Tipset vi kan gi deg er å bruke en blanding av brus og oppvaskmiddel. Sistnevnte gjør søtheten tykkere og fluene har mindre sjanse for å unnslippe. En felle kan fungere, men du kan også fange flere. Det fungerer enda bedre for å bli kvitt fluene.

UV-lysfelle: Lampen tiltrekker seg fluer med UV-lys, hvor de da faktisk får elektrosjokk eller brennes når de berører lampen. Denne lampen er effektiv og du vil se resultater veldig raskt.
OBS: Plasser lysfellene ca. 1,2-1,8 meter over gulvet og plasser dem slik at fellene ikke er synlige utenfor huset ditt. Da skal lyset ikke lokke nye fluer inn i hjemmet ditt.

Fluebånd: båndet har en duft som tiltrekker seg fluer og når de først er landet på det, kan de ikke slippe fri. Heng båndet der det er mange fluer. Dette er en gammel metode, men den er veldig effektiv.
OBS: Ikke heng båndet for nært der du tilbereder mat. Det er alltid en sjanse for at fluer kan falle ned og komme inn i maten din.

3.Lukt tiltrekker seg fluer, men det kan også hjelpe deg med å bli kvitt dem

Lavendel: er en plante som duft ikke fluer liker. Det fungerer derfor fint å bli kvitt fluer. Du kan plante noen store planter i hagen din eller henge noen planter bak vinduet.

Hvitløk: er ikke bare bra mot vampyrer, men også mot fluer.

4. Ikke gi dem muligheten til å komme inn i huset ditt

Hold gardiner lukket: Fluer tiltrekkes av lys og det er grunnen til at UV-lysfeller fungerer veldig bra, så hvis du lukker gardinene om natten og lukker dører og vinduer, kommer de ikke inn i huset ditt. 

Bruk skjermer på vinduer og dører om sommeren: Om sommeren når det blir varmt, åpner mange vinduene hjemme. Dette er selvfølgelig en invitasjon til fluer å komme inn. Men du kan enkelt løse dette problemet ved å plassere en skjerm foran vinduet. Fluene kommer ikke inn, og vinduet kan stå åpne for å få inn litt frisk luft.

Hvis du bruker disse tipsene, vil du bli kvitt fluene og deres irriterende summende lyd på kort tid.