Isbitmaskin Test: De 5 Beste Isbitmaskinene i 2022

I denne artikkelen vil du finne du våre anmeldelser av de 6 forskjellige isbitmaskinene vi testet. Vi har listet fordeler og ulemper ved hver og en av isbitmaskinene for å gjøre det lettere for deg å velge den som passer deg best.

Hvorfor trenger du en isbitmaskin?

Velsmakende cocktailer eller forfriskende drinker smaker virkelig godt med isbiter, ikke bare på sommerfester, men hele året. Det er ofte ikke nok plass i den lille fryseren i kjøleskapet. I fryseren vil  rommene ofte fylles med annen mat, og isbiter vil dermed ikke ha noe plass. Å fylle isbiter i plastposer og fjerne isbitene er vanskelig og ikke akkurat så hygienisk. Isbitene du lager i fryseren vil absolutt ikke være nok for en fest og med mange gjester. Da er kjøpet av en isbitmaskin et utmerket og praktisk tillegg til kjøkkenet hjemme. Med en maskin som  produserer isbiter av samme størrelse, er alt du trenger å gjøre å trykke på en knapp så får du perfekte isbiter etter kort tid. Isbitens form trenger ikke alltid å være en firkantet blokk, andre former er også mulig med noen maskiner.

Hva skal du se etter i en isbitmaskin? Når du vil kjøpe en isbitmaskin, er det viktig å se på noen spesifikke funksjoner i isbitmaskinen. Først og fremst må du finne ut hvor mye isbiter den kan lage innen en spesifikk tid. Jo raskere den kan lage en stor mengde isbiter, jo bedre er det. Det er også viktig å kjøpe en maskin som ikke er for stor. Du må kjøpe en isbitmaskin som du kan sette i et skap på kjøkkenet ditt når du ikke ønsker å bruker den. Det er også hyggelig å ha en maskin som kan lage isbiter i forskjellige størrelser. Noen isbitmaskiner kan lage isbiter i tre forskjellige størrelser. Og det siste du må se på når du vil kjøpe en isbitmaskin er prisen. Selv om noen isbitmaskiner virker litt dyre, er det alltid bedre å betale litt mer for kvalitet enn å kjøpe en billigere maskin som ikke oppfyller dine behov og kanskje har kortere levetid.

Isbitmaskin Test – Testresultater

1. Caso CS3301 IceMaster PRO

Caso CS3301 IceMaster PRO

Trenger du de perfekte isbitene for å gi drinkene dine en ekstra smak? Da skal denne elektriske maskinen som er laget av rustfritt stål produseres av Caso være din nye bestevenn på kjøkkenet. Med den første maskinen ut i vår isbitmaskin test Caso CS3301 IceMaster PRO vil du kunne imponere alle vennene dine neste gang du inviterer til en fest hjemme. Denne maskinen vil ikke bare gi deg mye glede, den er også perfekt for barna dine. Du kan bruke isbiter produsert av maskinen til å lage slush for barna dine og vennene deres.

Denne maskinen kan lage 500 gr isbiter i 1 time. Men hvis du allerede synes det er imponerende, vent til du finner ut at det tar mindre enn 15 minutter å lage en ny porsjon med ferske, kalde isbiter. Ikke bare kan denne maskinen lage isbiter veldig raskt, den kan også lage dem i forskjellige størrelser. Maskinen vil også gi deg et tegn når isbitene er ferdig.

En annen fordel med denne fantastiske maskinen er at den er enkel å rengjøre. Vi anbefaler deg å rengjøre den ofte slik at du holder den så hygienisk som mulig. Ved å gjøre dette vil maskinen også vare lenger.

Selv om maskinen er kompakt og ikke veier så mye, kan den romme opptil tre liter vann. På grunn av den lette vekten vil du kunne flytte den enkelt, og du kan legge den vekk i et skap når du ikke bruker den.

Takket være vinduet i lokket kan du se hvordan isbitene lages, og du trenger ikke å bekymre deg for å gjøre noe galt. Når vannet er brukt opp eller kurven er full, slås maskinen automatisk av.

Noen kan tenke at prisen er en ulempe, men når du ser på hva du får, vil du glemme det veldig fort. Caso CS3301 IceMaster PRO vil bli ditt favoritt kjøkkenutstyr på veldig kort tid.

FORDELER

 • Maskinen er laget i rustfritt stål. Fordi maskinen vil komme i kontakt med vann mye, er dette en stor fordel
 • Det har også noen nyttige funksjoner. Når vannet renner ut, slås maskinen automatisk av. Selv når kurven er full av isbiter, vil maskinen automatisk slå seg av. Den er også enkel å rengjøre
 • Takket være vinduet i lokket, trenger du ikke å stå ved maskinen hele tiden. Du kan se gjennom vinduet innimellom for å se om isbitene er ferdig
 • Mengden isbiter du kan lage er også en stor fordel. Du kan lage ikke mindre enn 500 g isbiter i 1 time

ULEMPER

 • For å være ærlig er det egentlig ikke noen ulempe med denne maskinen. Det eneste du kan se på som å være litt av en dealbreaker, kan være prisen. Noen kan synes at prisen er litt for dyr, men igjen er det ingen pris på kvalitet

2. Emerio Isbitmaskin

Emerio Isbitmaskin

Du har et moderne kjøkken hjemme, og du leter etter et nytt utstyr å legge til i samlingen din? Da er andremann ut i vår isbitmaskin test,  Emerio Isbitmaskin maskinen det du leter etter. 

I motsetning til Caso-maskinen sier de ikke hvor mange isbiter den kan lage på en time, men de sier hvor mange den kan lage på 24 timer: 12 kg. Selv om det virker unødvendig å lage en slik mengde isbiter på en dag, er det bra å vite at det er i stand til å gjøre det. Du vet aldri at du kanskje en dag vil holde en stor fest en varm sommer dag med mange gjester og plutselig har behov for så mange isbiter.

Emerio Isbitmaskin gir deg muligheten til å lage isbiter på bare noen få minutter og i tre forskjellige størrelser: små, mellomstore og store. Dette er en fin funksjon, for da kan du overraske gjestene dine med isbiter i forskjellige størrelser. 

Emerio Isbitmaskin har et digitalt display det er lett å bruke. Generelt er det veldig enkelt å bruke maskinen: fyll den med vann, velg riktig størrelse og trykk på startknappen. Emerio Isbitmaskin har en vannkapasitet på 2,2 liter sa det 0,8 mindre enn nummer én på listen vår.  Isbitmaskinen vil gi deg beskjed når isbitene er ferdig, ved en høy lyd fra isbitmaskinen. Så maskinen gjør jobben for deg. Men ikke glem å plugge den i en stikkontakt.

Maskinen er i tillegg veldig enkel å bruke, også veldig kompakt. Du vil sikkert finne et skap på kjøkkenet ditt der du kan oppbevare den når du ikke ønsker å bruker det. Den har den perfekte størrelsen for å bruke den i campingvognen din eller på hytta di.

Emerio Isbitmaskin sammen med isbitene i forskjellige størrelser den kan lage vil hjelpe deg med å arrangere en flott fest for gjestene dine.

FORDELER

 • Emerio er også som Caso laget av rustfritt stål. Fordi maskinen vil komme i kontakt med vann mye, er dette en stor fordel. Når det gjelder disse slags maskiner, er dette en veldig viktig egenskap
 • Du kan velge mellom tre størrelser isbiter å lage: små, mellomstore og store
 • Maskinen kan lage 12 kg isbiter på bare 24 timer. Selv om det virker unødvendig å lage en slik mengde isbiter på en dag, er det bra å vite at det er i stand til å gjøre det

ULEMPER

 • Vannkapasiteten er mindre enn Caso-maskinen. 2,2 liter mot 3 liter

3. Wilfa Isbitmaskin ICE-12S

Wilfa Isbitmaskin ICE-12S

Du har alltid ønsket å nyte nylagde isbiter om sommeren? Så er det din sjanse til å gjøre denne drømmen til virkelighet ved å kjøpe den tredje maskinen i vår isbitmaskin test,  Wilfa Isbitmaskin ICE-12S. Wilfa er et norskeid selskap som ble etablert i 1948 og er i dag en av Nordens ledende leverandører av småelektriske artikler og nå har de laget en isbitmaskin. Denne maskinen kan lage opptil 70 isbiter i timen. På 24 timer kan den lage 12 kg isbiter. Du lurer kanskje på hvorfor den mengden isbiter virker relevant, men du vet aldri at du kanskje en dag vil holde en stor fest og ha behov for en enorm mengde isbiter. Også denne isbitmaskinen er helt elektrisk, så du slipper å gjøre noe hardt arbeid. Bare fyll maskinen og trykk på startknappen. Ved siden av startknappen er det også en knapp for å velge størrelsen på isbitene. Mens maskinen lager isbiter, kan du bare slappe av og snakke med gjestene dine.

En annen fin funksjon som denne maskinen har å tilby er en indikator for strøm, for å fylle vanntanken og om kurv er full av isbiter. Du kan også følge med på maskinens produksjon av is gjennom det klare vinduet.

Maskinen har en kompakt design, så det vil ikke være noe problem å finne et skap på kjøkkenet der du kan oppbevare det mens du ikke bruker det. Den er 36 x 32 x 25 centimeter, så den tar ikke mye plass mens du bruker den på kjøkkenbenken. Takket være det kompakte designet veier den heller ikke så mye, så du kan enkelt hente den og plassere den et annet sted.Det er en eksepsjonell modell som virkelig vil hjelpe deg mens du lager de perfekte drinkene til gjestene dine om sommeren. Den eneste ulempen med Wilfa Isbitmaskin ICE-12S er prisen. Wilfa Isbitmaskin ICE-12S koster nesten 2000 kroner, så dette kan være litt for dyrt for noen. Men når du ser på alle fordelene det har å tilby, er prisen ikke så høy.

FORDELER

 • Du kan velge mellom to forskjellige størrelser
 • Maskinen kan lage 12 kg isbiter på bare 24 timer. Så du trenger aldri å bekymre deg for at du ikke har nok isbiter
 • Lett å bruke og har et kompakt design

ULEMPER

 • Det koster nesten 2000 kroner, så det er en expensive isbitmaskin

4. Icebreaker Urban

Icebreaker Urban

Nummer fire i vår isbitmaskin test: Icebreaker Urban Isbitmaskin er en liten kompakt isbitmaskin. Det er egentlig ikke en maskin, men et smart og enkelt bærbart verktøy for å kunne lage isbiter. Selv om det ikke er elektrisk, er den veldig enkel å bruke. Bare følg de følgende trinn for å få iskalde isbiter:

 • Fyll Icebreaker Urban med vann.
 • Sett den i fryseren.
 • Ta den ut av fryseren når vannet er frosset.
 • Drei håndtaket for å lage isbiter.

Denne modellen er perfekt å ta med seg når du skal på campingtur med familie og venner. Du kan bare legge den i fryseren kvelden før du drar og legge den i ryggsekken når du reiser. Takket være Icebreaker Urban vil du kunne tilby dine venner og familie perfekte kalde isbiter under lunsj på campingturen. Men det er en ulempe med dette. Når du har laget 12 isbiter, vil Icebreaker Urban være tom, og du vil ikke kunne lage noen nye med mindre du har satt en fryser i ryggsekken din. Derfor er Icebreaker Urban også mindre effektiv enn andre modeller.Du trenger heller ikke å bekymre deg for at isen lekker når den begynner å smelte når du er ute. Icebreaker Urban er lekkasjesikker. Den er også enkel å rengjøre. Alt du trenger å gjøre er bare å legge den i oppvaskmaskinen hver gang du bruker den.Det kan være mindre effektivt enn andre modeller, men prisen på dette verktøyet er en stor fordel. Det koster bare 500 kroner.Hvis du er en person som liker å tilbringe dager på stranden eller gå på tur i naturen, er Icebreaker Urban et must for deg. Det vil gi deg muligheten til å nyte forfriskende kald drikke utenfor med venner og familie.

FORDELER

 • Bærbart verktøy for å lage isbiter, slik at du kan ta det med deg ut i naturen
 • Lekker ikke selv om isen smelter (Lekkasjesikker)
 • God pris: 500 kroner

ULEMPER

 • Kan bare lage 12 isbiter hver gang du bruker den
 • Du trenger en fryser hvis du vil bruke den igjen når den er tom

5. Profi Cook PC-EWB 1187

Profi Cook PC-EWB 1187

Nummer fem ut i vår isbitmaskin test: Denne ismaskinen kan se ut som en liten ovn, men den er virkelig en ismaskin. ProfiCook PC-EWB 1187 er en kompakt ismaskin laget av rustfritt stål for enkel produksjon av isbiter uten komplisert installasjon. Denne maskinen er like perfekt for hverdagsbruk som for bruk på større eventer som for eksempel fester eller større middagsbesøk av venner og familie.Denne maskine er av høy kvalitet og er veldig lett å installere i ditt hjem. Det eneste du trenger for å kunne sette i gang denne isbitmaskinen er vann.

For eksempel kan du velge ønsket størrelse på isbitene på berøringspanelet og holde deg informert om fremdriften etter at du har startet ismaskinen. ProfiCook PC-EWB 1187 kan lage isbiter i tre forskjellige størrelser. Dette er perfekt for deg som ofte arrangerer fester eller større arrangementer. Ettersom isbitmaskinen har kapasitet til å lage imponerende 15 kg isbiter på 24 timer er dette maskinen for deg som har mange gjester å ta holde fornøyde.Takket være Eco Save-energisparemodus slår ismaskinen seg av automatisk etter å ha laget isbiter eller når tanken er full. Dette gjør at du sparer strøm og at maskinens levetid varer lenger.

Dette er en ideell maskin å ha hjemme, å ta med deg på camping eller å ha for deg å kollegaene dine på kontoret – bare fyll på vann i maskinen og den er klar til å lage isbiter!

De aller fleste kundene som har kjøpt denne isbitmaskinen virker fornøyde med produktet. Etter vi har undersøkt flere tilbakemeldinger fra kunder ser vi at de få negative kommentarene ofte dreier seg om skader som har blitt gjort under levering og flere synes at isbitmaskinen lager høy lyd under prosessen. Vi har også lest at noen av kundene synes at denne maskinen er litt dyr og derfor har valgt å se etter andre isbitmaskiner. Uansett vil du kunne få god kvalitet på isbitene fra denne maskinen.

FORDELER

 • Den kan lage 15 kg isbiter på 24 timer. – Denne maskinen er perfekt for deg som ønsker en maskin som har mulighet til å lage store mengder med isbiter på kort tid. Passer perfekt for fester og arrangementer
 • Kan lage isbiter i tre forskjellige størrelser. – En veldig bra funksjon for de som ønsker forskjellige størrelse isbiter til forskjellige funksjoner og cocktails
 • Enkel å flytte på – Praktisk og lett å flytte unna når du ikke ønsker å ta maskinen i bruk

ULEMPER

 • Høy lyd – Enkelte kunder opplever at maskinen lager noe høy lyd når den setter i gang med å lage isbiter
 • Litt høy pris – Etter å ha undersøkt kundeanmeldelser ser vi at det er flere som synes prisen for denne maskinen er litt i det dyreste laget

Les også: Beste Elektronisk Kjørebok

Siste tanker

Når du nå er på jakt etter isbitmaskinen som skal gjøre livet ditt enklere er det viktig at du evaluerer og tenker over de forskjellige fordelene og ulempene vi har nevnt over. De forskjellige modellene vi har nevnt i denne testen er alle gode men de har en del forskjeller som gjør at de alle kanskje ikke passer for deg. Om maskinen kun skal brukes for den og din lille familie burde du kanskje går for en maskin som ikke lager for store mengder med isbiter. Kanskje du er en liten nystartet restaurant, bar eller  bare noen som elsker å arrangere fester og store middagsselskap for venner å familie, da burde du heller vurdere en isbitmaskin som kan produsere store mengder som for eksempel Profi Cook PC-EWB 1187 og Wilfa Isbitmaskin ICE-12S. Husk også å sjekke du de forskjellige prisene etter hvilket budsjett du har. Disse maskinene kan ofte være i en middels til høy prisklasse, men du får som oftest god verdi for pengene.

Lykke til med jakten på din nye isbitmaskin!

Nyt varme sommerdager og ha det gøy med din nye isbitmaskin.