Plus500 Erfaringer: Plus500.no Anmeldelse for 2022

FORDELER

  • Brukervennlig plattform
  • Gratis Demo-konto
  • God mobilapp
  • Mange investeringsalternativer

ULEMPER

  • Du kan ikke ringe til kundeservicen

Hva er Plus500?

Plus500 er en plattform for investering i CFD og tilbyr mange handels alternativer. Plus500 har vokst til en av de største meglerforetakene i verden siden det ble grunnlagt i 2008. Alle produktene som tilbys er veldig enkle, klare og pålitelige. Dette er også en av grunnene til at de er blant de største i verden.

Hva kan du investere i?

Selskapet tilbyr ulike investeringsalternativer: aksjer, råvarer, ETF, valuta, kryptovaluta, …. Uansett hva du vil investere i: sjansen er stor for at du vil kunne gjøre gode investeringer på Plus500.

Kjøp og salg av kryptovaluta på Plus500

Kryptovaluta er selvfølgelig veldig populær i 2022, og via Plus500 kan du også handle med kryptovaluta. Men hos Pluss500 handler du med CDFer og derfor handler du ikke som på en vanlig kryptobørs. Dette betyr at du spekulerer i økningen eller fallet av en kryptomynt. Du kan handle i forskjellige kryptovalutaer på Plus500: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple,…

Giringen når du handler kryptovalutaer som bitcoin og Ripple på Plus500 er knyttet til strenge regler for regulatoren og maksimalt 30: 1. Dette er det samme som alle andre meglere. Denne gearingen i kombinasjon med de sterkt svingende verdiene til kryptomyntene betyr at det er en veldig risikabel investering. Du kan gjøre store tap med det, men avkastningen kan også være enorm.

Er Plus500 pålitelig?

Plus500 handler i Norge under navnet Plus500UK Ltd. Plus500UK er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (FRN 509909). Plus500 Ltd har hovedkontor i Haifa, Israel. Plus500UK, megleren selv, er basert i London, Storbritannia. Det er mange meglere i London og Plus500 må overholde lovene og reglene i Storbritannia. Så sikkerheten til Plus500 er helt greit, ettersom mange andre profesjonelle meglere bruker samme lisens. Plus500 er også et børsnotert selskap. Dette betyr at det er aksjonærer som må holdes fornøyde og derfor også at de må overholde visse regler. Plus500 er også veldig åpne om selskapets mål og fremtidige planer. De publiserer en omfattende oversikt over sine økonomiske resultater hvert år.Alt dette får oss til å tro at de vil gjøre alt de kan for å holde kundene fornøyde.

Er Plus500 trygt?

Plus500 har tatt en rekke tiltak for å garantere sikker bruk av plattformen, inkludert totrinnsbekreftelse. Du kan bruke dette via Google Authenticator eller SMS. Du oppretter en ekstra beskyttelse for kontoen din. I tillegg til brukernavnet og passord, trenger du også koden som sendes til den forhåndsbestemte enheten for å få tilgang til kontoen din.

Plus500 anbefaler også at du endrer passordet ditt regelmessig.  Dette gjør det nesten umulig å hacke kontoen din.Så snart du åpner en konto med Plus500, må hun følge super strenge regler. Dette betyr blant annet at de må håndtere pengene dine veldig nøye.

Det viktigste tiltaket som Plus500 tar for å beskytte deg er at kundenes penger er på en egen konto. Så selv om noe skulle skje med Plus500, er pengene dine trygge på en egen konto. 

For å begrense store tap har Plus500 innebygd sikkerhet i programvaren. Med dette kan brukerne ikke miste mer enn beløpet de har satt inn. Dette er også en av hovedårsakene til at Plus500 er veldig populær blant mange investorer.

Kundeservice

Først og fremst er det en enorm oversikt over ofte stilte spørsmål på Plus500 nettside. Her kan du søke per emne etter spørsmålet ditt, som ofte allerede er besvart for deg i oversikten. Hvis spørsmålet ditt fremdeles ikke er tilgjengelig, kan du enkelt ta kontakt med kundeservicen ved å sende en e-post eller en melding i online chat. På denne måten kan du snakke med en Plus500 ansatt 24/7, slik at du alltid kan stille spørsmålet ditt.

Det som kan oppleves som en ulempe for noen mennesker er at det ikke er noe telefonnummer tilgjengelig. Derfor kan du ikke ringe til kundeservicen.

Plus500 Demo-konto

Akkurat som med eToro, kan du først åpne en demo-konto på Plus500. Denne kontoen gir deg muligheten til å lære hvordan du bruker plattformen uten å bruke dine egne penger. Du trenger bare e-postadressen din og et passord. Du kan også opprette en konto med Google- eller Facebook-kontoen din. Når du logger på vil du motta $ 40 000 som du kan bruke til å øve på plattformen. Dette er selvfølgelig falske penger.

Åpne en ekte konto

Når du har grundig utforsket plattformen, kan du enkelt bytte til handel med ekte penger. Hvis du vil åpne en ekte konto, må du svare på noen spørsmål og laste opp en kopi av ID-en din. Alt dette har å gjøre med de strenge reglene for finansinstitusjoner og er også ment for din egen sikkerhet. Vi mener at dette også skaper mer tillit mellom kunden og Plus500.

Plus500 betalingsmetoder

Bankoverføring

Du kan finansiere kontoen din via bankoverføring. For å gjøre dette må du imidlertid be om at Plus500 sender deg detaljene via e-post (via “bankoverføring” -fanen i “innskudd” -menyen) og følger opp informasjonen. Det kan ta opptil fem dager før pengene vises på kontoen din. Du kan også bli bedt om å laste opp eller skanne et bilde av en kontoutskrift for å vise at betalingen er utført.

Debet- / kredittkort

Du kan gjøre innskudd med Visa eller Mastercard. Du kan bli bedt om å laste opp et bilde av kortet ditt for å bevise identiteten din. Innskudd gjort med denne metoden er vanligvis øyeblikkelige, og uttak avhenger av bankens behandlingstid og kan ta alt fra 1-4 dager. Du kan ikke bruke et forretnings kredittkort; kortet må være i ditt eget navn.

Elektroniske lommebøker

Du kan sette inn og ta ut penger på Plus500-kontoen din med PayPal og Skrill. Som med debet- eller kredittkort, skjer disse vanligvis umiddelbart. Uttak tar imidlertid 3-7 virkedager.

Minimumsinnskuddet på Plus500 er $100 og det maksimale innskuddet er $40.000

Hvilke enheter kan jeg bruke Plus500 på?

Plus500 bruker to plattformer: en nettside og en mobilapp. Disse plattformene er enkle å bruke selv for en nybegynner. Siden de også støtter forskjellige operativsystemer som iOS, Windows og Android, kan du bruke Plus500 på: Stasjonære datamaskiner, nettbrett, bærbare datamaskiner og mobiltelefoner.

Er Plus500 brukervennlig?

Plus500 har et enkelt design som er lett å navigere og er tilgjengelig på mer enn 32 språk. Norsk er ett av disse 32 språkene. Siden den nettbaserte plattformen ikke krever installasjon eller nedlasting av programvare, er den lett tilgjengelig fra de fleste land i verden.

I tillegg er Plus500s mobile handelsplattform tilgjengelig som et nettbasert alternativ og som en mobil app. Appen er tilpasset for å gjøre handel på telefonen din enklere, men å besøke Plus500s optimaliserte mobilside er absolutt ikke vanskelig å bruke.

Plus500 inkluderer bare den viktigste informasjonen i programvaren. Dette gjør det enkelt å bruke av både nybegynnere og erfarne investorer. Dette er eksklusiv programvare utviklet av Plus500 selv, i motsetning til mange andre meglere som ikke har utviklet sin egen programvare.

Plus500 kostnader

Plus500 belaster ikke handelsprovisjoner, ettersom inntektene bare avhenger av spread. Spread er forskjellen mellom kjøps- og salgsprisen for den aktuelle kryptovalutaen.Imidlertid er det kostnader som ikke er relatert til handelen.

Inaktivitetsgebyr: Hvis du forblir inaktiv i 3 måneder på rad, må du betale et gebyr på $ 10.

Uttaksgebyrer: Bankoverføringer medfører et uttaksgebyr på USD 6. For andre metoder får du fem gratis uttak per måned. Etter det blir du belastet 10 USD per uttak. I tillegg vil du bli belastet 10 USD hvis du gjør et uttak under minimumsbeløpet for uttak, dette gjelder ikke ved bruk av kreditt- / debetkort.

Overnattingskostnader (finansieringskostnader): Dette blir også referert til som en premie på Plus500-plattformen. Premiekostnader belastes alltid hvis en stilling forblir åpen etter en viss periode (stenging av markedet). Enkelt sagt, finansiering over natten blir enten trukket eller lagt til kontoen din når du har en stilling etter at markedet lukkes.

Siste Tanker

Plus500 er en veldig pålitelig og profesjonell megler som absolutt har ting i orden. For enhver investor med tilstrekkelig grunnleggende kunnskap er det greit å jobbe med Plus500, for det er også muligheten til å jobbe med en demo-konto. Programvaren er enkel å bruke, og giringen for CFD-ene kan være så høy som 1:30. Kundeservicen er også bra fordi du har muligheten til å kommunisere med en Plus500-ansatt 24/7. Videre har megleren en pålitelig lisens fra Kypros som brukes av mange andre profesjonelle meglere, så påliteligheten og sikkerheten er også god hos Plus500.

Plus500 skiller seg ut fra mengden takket være den egenproduserte programvaren, som gjør det mulig for brukerne å oppleve et intuitivt grensesnitt som lar dem handle i flere markeder fra en skjerm. De har en flott utviklet programvare som også tilbyr en brukervennlig mobil versjon. Dette gjør det mye enklere å kjøpe og selge hvor enn du måtte være.Plus500 er derfor perfekt for nybegynnere og erfarne investorer.