Sup Brett Test: 13 Beste Stand Up Padlebrett (SUP) i 2022

På jakt etter et nytt SUP brett til sommeren? Da bør du lese vår omfattende omtale av de beste padlebrettene på markedet i dag.

Hvis du vil starte paddleboarding, har du sikkert noen spørsmål om valget av et SUP-brett. Hva skal jeg være oppmerksom på? Er det å kjøpe et oppblåsbart SUP-brett det riktige valget? I denne artikkelen lister vi opp fem ting du bør være oppmerksom på når du kjøper et SUP-brett for nybegynnere. Vi vil også fortelle litt om våre topp 13 favoritter for 2022!

Hva vil du gjøre med SUP-brettet ditt?

Det finnes forskjellige SUP-brett til forskjellige formål. For eksempel er det SUP-brett som er absolutt best å kjøpe hvis du ønsker å ta med deg hunden din når du skal padle, men det er også et brett for de som ønsker å fiske. Når du velger et SUP-brett for nybegynnere, er det veldig viktig å ha et formål i tankene. Med et formål i tankene kan du søke innenfor det brede spekteret av SUP-brett for å kunne ta det riktige valget.

Det er 5 typer SUP-brett: Surf, Touring, Race, Allround og Yoga.

Surf: Denne typen SUP-brett er perfekt for deg som regelmessig bruker et SUP-brett. Det anbefales hvis du vil dra på eventyr med SUP-brettet. Derfor er dette brettet veldig lett å styre, og du kan enkelt ta en sving. Ulempen med dette er selvfølgelig at du blir mindre stabil på vannet med dette brettet. Dette betyr at du lett kan falle av. Egentlig er dette SUP-brettet bare et stort surfebrett med en åre.

Touring: Dette er den mest vanlige SUP-brett typen. Det er derfor det perfekte valget for nybegynnere. Det er allsidig og kan brukes under alle forhold. Det er også godt å vite at dette SUP-brettet også er perfekt deg som har en hund.

Race: Designet for flate vannløp eller konkurranser i åpent hav. Den ekstra lengden og bredden sørger for høy sprinthastighet og er veldig effektiv. Dette brettet er laget for profesjonelle, men nybegynnere kan alltids prøve det.

Allround: Dette SUP-brettet er designet for lange avstander på flatt vann (innsjøer, hav, …) Så det er det perfekt valg for noen som ønsker å trene intensivt på vannet. Disse SUP-brettene er effektive og glir perfekt over vannet. Det kan også brukes av nybegynnere, da de vanligvis er brede og stabile nok.

Yoga: Dette SUP-brettet er designet for yoga- og treningsøvelser. Derfor har dette brettet god stabilitet slik at du kan utføre alle disse øvelsene på brettet uten å falle av.

Kjøp et tykt og bredt SUP-brett for bedre stabilitet

Egenskapene til et SUP-brett i seg selv er også veldig viktige for å kunne ta det riktige valget for nybegynnere. Når du begynner med paddleboarding, mestrer du ikke helt de grunnleggende teknikkene for paddleboarding ennå. Valget for et noe tykkere og bredere SUP-brett er da et godt valg. I de fleste tilfeller gir et tykkere og bredere SUP-brett bedre stabilitet i vannet.

Lengre SUP-brett for bedre stabilitet

I tillegg til tykkelsen på brettet, er lengden også en enormt viktig faktor. Jo lenger SUP-brett er, jo mer stabilitet har det. Men med et lengre SUP-brett er det mindre mobilitet, noe som kan være uønsket på et høyere nivå. For en nybegynner er det imidlertid et godt valg.

Oppblåsbart eller hardt SUP-brett?

I tillegg til størrelsen på brettet spiller materialet også en rolle når det gjelder stabilitet. Et oppblåsbart SUP-brett, uansett hvor stort eller lite, tilbyr nesten alltid mer stabilitet enn et hardt SUP-brett som ikke er oppblåsbart. I tillegg vil du logisk sett også falle mindre hardt på et oppblåsbart SUP-brett. Et oppblåsbart SUP-board er derfor mer egnet for nybegynnere. Et hardt SUP-brett brukes mer for å kunne seile raskt over vannet. 

Ikke glem tilbehør

SUP-åre: Med åren kan du bevege deg, lengden på åren avhenger av kroppshøyden din. De fleste årene kan enkelt justeres i lengde.

Ankelbånd og redningsvest: Sikkerhet kommer først. Det anbefales derfor også for nybegynnere å bruke en ankelbånd, som du enkelt kan feste til SUP-brettet ditt. Det er alltid lurt å bruke redningsvest.

SUP-sete: Det er forskjellige typer seter til salgs som du enkelt kan feste til SUP-bordet ditt. Dette gir deg muligheten til å sette deg ned og slappe av litt på veien.

1. Hydro Force Aqua Glider

Hydro Force Aqua Glider

FORDELER

 • Perfekt for nybegynnere
 • Leveres med åre, luftpumpe og ryggsekk
 • Tåler opptil 110 kg

ULEMPER

 • Ikke egnet for flere personer (kan bare brukes av 1 person samtidig)

Hydro Force Aqua Glider er et oppblåsbart SUP-brett som passer for 1 person og som kan tale opptil 110 kg. SUP-brettet er ideelt for paddleboarding på lang avstand.SUP-brettet er laget av PVC og er 3,20 m langt, 79 cm bredt og 12 cm tykt. Takket være disse dimensjonene er SUP-brettet veldig stabilt og er derfor også egnet for nybegynnere. Dette materialet er grunnen til at dette SUP-brettet er veldig lett, og at du også kan blåse det veldig lett og hardt.

Forsiden av SUP-brettet har form som en V, så Hydro Force Aqua Glider kutter ekstra effektivt gjennom vannet. Dette gjør SUP-brettet veldig solid og er derfor enkelt å bruke. Den sklisikre plattformen på Hydro Force Aqua Glider sørger for at SUP-brettet er veldig enkelt å styre slik at det ikke er lett at du ender med å faller i vannet.Men hvis du mister balansen og faller i vannet, ikke få panikk. Dette SUP-brettet har en sikkerhetsledning. Du kan knytte denne sikkerhets ledningen rundt ankelen, og du vil aldri miste SUP-brettet ditt.Sklisikre overflate og denne sikkerhetsløsningen sørger for at dette er et trygt SUP-brettet.SUP-brettet veier bare 13 kg og har et håndtak og kommer med en ryggsekk. Du kan oppbevare hele SUP-brettet med alt tilbehør i denne ryggsekken. Dette gjør det enkelt å transportere Hydro Force Aqua Glider. Hydro Force Aqua Glider kommer med følgende tilbehør: en justerbar åre, luftpumpe, ryggsekk, sikkerhetsledning og reparasjonssett. Takket være dette reparasjonssettet kan du reparere SUP-brettet hvis det blir utsatt for skade. Takket være alt dette tilbehør er dette SUP-brettet veldig brukervennlig.Hydro Force Aqua Glider er egnet for alle nivåer og er spesielt utviklet for lange avstander. Du kan velge å slappe av på vannet med Hydro Force Aqua Glider, eller dra på spennende opplevelser. Bagasje tauene på SUP-brettet sørger for at du kan padle lange turer. Takket være disse tauene kan du ta med deg all bagasjen din, for eksempel telefonen, mat eller drikke på SUP-brettet ditt.

2. Aqua Marina Vapor

Aqua Marina Vapor

FORDELER

 • Perfekt for nybegynnere
 • Tåler opptil 100 kg
 • Mye tilbehør

ULEMPER

 • Ankelbåndet er av middelmådig kvalitet

Aqua Marina Vapor SUP er perfekt for folk som ikke har erfaring med padling, men som virkelig vil lære det. Dette brettet er perfekt for å lære teknikkene du trenger for å padle.Du vil nesten ikke kunne finne en mer komplett SUP-pakke enn denne. Alt du trenger for å komme på vannet er inkludert i pakken. Det følger med en pose som du kan bære den i til en pumpe som du kan bruke til å pumpe den opp, den har alt du trenger. Her kan du se den komplette oversikten over tilbehøret som følger med: Sports III åre, Spesiell Aqua Marina ryggsekk, bånd for ankelen, håndpumpe og en avtagbar finne. En ulempe er at båndet for ankelen er av middelmådig kvalitet.Finnen på dette brettet er av veldig god kvalitet og er også avtagbar. Den avtagbare finnen sørger for at du enkelt kan transportere brettet. Dette SUP-brettet har også et gummihåndtak laget av slitesterkt materiale. Takket være dette håndtaket kan du enkelt bære brettet når du kommer ut av vannet. En annen fordel med Aqua Marina Vapor er at overflaten på dette brettet ikke blir glatt når det kommer i kontakt med vann. Du vil alltid stå støtt og komfortabelt på brettet. Brettet har en tykkelse på 15 cm. Dette, i kombinasjon med bredden på 79 cm og det høye volumet på 310 liter, sørger for perfekt stabilitet på vannet. Stivheten til brettet bidrar også til dette. Det er viktig å ha et brett som har god stivhet. Et SUP-brett som ikke er stivt nok, er ikke behagelig å padle med. Du vil heller ikke kunne opprettholde balansen, og samtidig vil Sup-brettet skape mye motstand. Heldigvis gjelde ikke dette Aqua Marina Vapor!Dette brettet brukes best i flatt og stille vann, men det kan også brukes i gjennom bølger. Dette brettet er ikke bare perfekt for nybegynnere, men også for barn fordi det er så brukervennlig. Du kan blåse opp brettet på få minutter.Hvis du er en nybegynner og leter etter et SUP-brett som tilbyr høy komfort, er dette det ideelle SUP-brett for deg. Det er også et fordel at Aqua Marina Vapor har et pent design!

3. NKX Windsurf

NKX Windsurf

FORDELER

 • Tåler opptil 180 kg
 • Høykvalitets materiale
 • Kan brukes til brettseiling

ULEMPER

 • Anbefales ikke for nybegynnere

Hvis du allerede har erfaring med SUP-brett, og du synes det er på tide å oppleve denne sporten på en annen måte, er NKX Windsurf perfekt for deg.Takket være den høye kvaliteten på materialene som brukes til å lage dette SUP-brettet, er det også egnet for padling i røft farvann eller når det er bølger. Du bør ikke bekymre deg for at disse forholdene vil skade brettet ditt.

Når det gjelder styrken til dette brettet, kan vi fortelle deg at dette SUP-brettet er utviklet med en dobbelt lags konstruksjon av materialer med en veldig hard og robust kvalitet. Dette er grunnen til at du kan bruke dette brettet til brettseiling. Men hvorfor er det akkurat slik at du kan bruke dette SUP-brettet til brettseiling? Først og fremst er det stivheten til brettet. Dette gir fart og sørger også for at du er beskyttet mot de harde slagene i vannet.Det er også montert en ekstra finne på NKX Windsurf. Du har ikke bare finnen på baksiden, men også en ekstra finne på midten av brettet. Denne finnen gjør det mulig at du også kan brettseile med dette brettet, men ikke bare det paddle. Denne ekstra finnen sørger for at du står stødigere på brettet og derfor har mer balanse.Dette SUP-brettet har en bred plattform som gir deg muligheten til å slappe av når du er sliten. Det har også en sklisikker fot pute på brettet. Dette sikrer at du vil stå mer sikkert i hvilken som helst posisjon. NKX Windsurf kan tåler opptil 180 kg. Det faktum at dette brettet kan holde så mye vekt og er stort i størrelse, gjør dette brettet egnet for mer enn 1 person. Dette brettet er perfekt for par som elsker å padle og ønsker å dra på eventyr sammen på et brett. Eller hvis du er en familie med to barn (hvis de allerede har erfaring) som begge vil padle, men du har bare budsjett for 1 brett, er NKX Windsurf perfekt for deg.Hvis du bestemmer deg for å kjøpe dette SUP-brettet, får du også mye tilbehør: en åre, pumpe og en veske. At du får en veske når du kjøper dette brettet er en fin ekstra. Dette gir deg muligheten til å beskytte brettet ditt når du transporterer det.

4. Red Paddle Co 10’6

Red Paddle Co 10’6

FORDELER

 • Stabil og manøvrerbar
 • Mye og godt tilbehør
 • Høy kvalitet

ULEMPER

 • Stor pumpe

Red Paddle Co 10’6 er et av de mest populære valgene for et oppblåsbart SUP-brett for øyeblikket. Red Paddle-merket er en ledende aktør i SUP-verdenen og har i mange år tilbudt SUP-brett og tilbehør av høy kvalitet.Når det er oppblåst, er brettet ca. 12 cm tykt. Dette sikrer god stabilitet på vannet. Det at dette SUP-brettet er stabilt, er også grunnen til at dette brettet er perfekt for nybegynnere. Der mange “nybegynnere” fortsatt kan ha problemer med å stå på et SUP-brett på en stabil måte, er dette mye mindre vanskelig med Red Paddle Co.

En fin ekstra fordel er at det er et håndtak på midten av SUP-brettet. Dette er veldig nyttig når du tar brettet til vannet. Dette er en veldig stor fordel, siden brettet er ganske tungt. Brettet kan tåle opptil 100 kg.I startpakken til Red Paddle Co 10’6 ser vi at vi faktisk får alt SUP-tilbehør som et oppblåsbart SUP-brett trenger. For eksempel er det en pumpe for å blåse det opp, og takket være den medfølgende posen trenger vi ikke søke uendelig etter en passende måte å transportere den på. I startpakken ser vi følgende produkter: Red Paddle Co ryggsekk, komplett reparasjonssett og Red Paddle Co HP Ezee pumpe. En ulempe er at pumpen er ganske stor (større enn med andre SUP-brett)

Dette SUP-brettet er utrolig lett å styre, til tross for det stive designet når det blåses opp. Det er veldig enkelt å ta en sving, noe som også er et resultat av god stabilitet! Du vil ha god kontroll på vannet, dette er viktig for nybegynnere. Erfarne SUP-spesialister kan også dra nytte av et SUP-brett som er lett å kontrollere.Dette SUP-brettet er perfekt for alle som vil ha et brett som har alt tilbehør du trenger for å få en fantastisk opplevelse på vannet. Takket være sin gode stabilitet og at brettet er lett å kontrollere, anbefales RED Paddle 10’6 absolutt for de av oss som allerede har erfaring, men som ønsker å bli enda bedre.

5. AKSPORT 10’6

AKSPORT 10’6

FORDELER

 • Veier ikke mye
 • Bra valg for nybegynnere

ULEMPER

 • Kan bare brukes i rolig farvann

AKSPORT 10’6 Sup er et veldig stort Sup-brett. Det er et stort brett, men det veier ikke mye. Takket være det lette materialet som brukes til å lage brettet, veier det bare 7 kg. AKSPORT 10’6 er et av de letteste brettene du kan kjøpe.

Fordi dette SUP-brettet ikke veier mye, er det best egnet for nybegynnere. De kan bruke dette brettet til å lære å padle i rolige farvann. Men et brett som veier så lite, har også ulemper. Brettet er langt og bredt, men fordi det er så lett er det ikke så sterkt som tyngre brett. Derfor anbefaler vi at du ikke kjøper dette brettet hvis du allerede har erfaring og vil bruke det til padling i bølger eller elver.

Dette betyr selvfølgelig ikke at materialene som brukes ikke er av god kvalitet. Produsenten har brukt PVC 100d, to lag, men fordi der er så lett, tåler der ikke mulige hindringer som du kan finne i røfferer vann eller i bølger. 

Følgende tilbehør er inkludert: Justerbar Alloy Paddle, Premium håndpumpe, reise-ryggsekk, avtagbar fin, sikkerhetsbånd for ankel og reparasjonssett. Det er godt å vite at alt inkludert tilbehør samsvarer med fargekombinasjonen på brettet. Det tar 10 minutter å blåse opp brettet med den medfølgende høytrykks håndpumpen. Du kan alltid kjøpe en elektrisk pumpe, og da tar det deg bare 5 minutter.

Noen mennesker tror at fordi brettet er så lett, tåler det ikke mye vekt. Men dette stemmer absolutt ikke. Brettet har en vektkapasitet på nesten 136 kg.

Fordi det tåler så mye vekt, er dette brettet også perfekt brukbart for 2 personer samtidig. Dette er ideelt hvis du vil ta en lang tur på vannet med partneren din om sommeren. Hvis du reiser alene, kan du alltid ta med deg bagasjen.

Overflaten på AKSPORT 10’6 har en sklisikker pute som gir deg komfort og sikkerhet. Dette er viktig for nybegynnere fordi det får dem til å stå fastere på brettet.

AKSPORT 10’6 er det beste brettet for nybegynnere, barn og unge. Fordi det er så lett og behagelig, vil de raskt mestre teknikken og få bli med å oppleve mange flotte opplevelser på vannet.

6. Aqua Marina Pure Air 9.4

Aqua Marina Pure Air 9.4

FORDELER

 • Kan brukes av både eksperter og nybegynnere
 • Du kan enkelt lagre den fordi den er sammenleggbar
 • Moderne design

ULEMPER

 • Vektkapasitet er mindre enn 100 kg (95 kg)

SUP Pure Air 9.4 er et oppblåsbart SUP-brett. Dette SUP-brettet er kortere enn de tidligere SUP-brett i denne listen. Fordi det er så kort, kan dette brettet brukes av både nybegynnere og eksperter. Derfor er dette brettet perfekt for å tilbringe flere timer på vannet med vennene dine. Pure Air 9.4 er et brett som du enkelt kan styre, dette er fordi brettet bare er 286 cm langt. Dette gjør det enkelt å manøvrere med dette brettet. Du vil føle at du har alt under kontroll. Overflaten på brettet er sklisikker og derfor kan du stå komfortabelt og stabilt på brettet. 

Dette SUP-brettet har også en finne. Dette sikrer at du kan gli perfekt gjennom vannet.

Denne finnen gir også ekstra stabilitet og sørger for at du alltid drar i riktig retning.

Aqua Marina Pure Air er mye lettere enn brett laget av hardplast og er også sammenleggbart. Fordi du kan brette det, kan du også enkelt lagre det når du ikke ønsker å  bruker det.Hvis du leter etter et moderne og rimelig SUP-brett, er Aqua Marina Pure Air et veldig godt valg. Settet inneholder alt du trenger for å komme i gang med SUP for første gang. Når du kjøper dette SUP-brettet får du: åre, pumpe, finne og veske.

Du vil ha timevis med moro på vannet med dette moderne designet som lyser opp i vannet.

7. FB Sport Inflatable Stand Up Paddleboard

FB Sport Inflatable Stand Up Paddleboard

FORDELER

 • Perfekt for nybegynnere og barn
 • Pose til oppbevaring av bagasje

ULEMPER

 • Ikke egnet for personer som veier mer enn 70 kg

Dette SUP-brettet er et allround SUP som kan brukes av både eksperter og nybegynnere. Men vi anbefaler det spesielt for nybegynnere og barn. Hvis du leter etter et brett du kan bruke med mer enn 1 person samtidig, er dette brettet ikke egnet for deg. Denne SUP er perfekt for noen som vil lære å padle på en innsjø. Det anbefales ikke å gå ut på havet med dette SUP-brettet.Det er også viktig å vite at dette brettet ikke er egnet for personer som veier mer enn 70 kg. Dette er fordi brettet bare er 15 cm tykt. Hvis du veier mer enn 70 kg, er det en sjanse for at brettet blir mindre stabilt. Det er også en sjanse for at vann vil havne på overflaten av SUP-brettet. Dette kan føles ubehagelig og igjen redusere stabiliteten din. Selv om det er en pose til oppbevaring av bagasje, anbefaler vi at du ikke tar med deg for mye bagasje når du legger ut på nye eventyr.I tillegg til posen til bagasjen, inneholder settet også: åre, luftpumpe og en finne. Alt dette tilbehøret kan oppbevares i sekken som følger med brettet.Vi vil fremdeles gi deg et siste tips: fordi dette brettet er ganske langt, kan det noen ganger være vanskelig for nybegynnere å ha kontroll første gang du bruker det. Derfor anbefaler vi at du bruker dette brettet i rolig vann.

8. NKX Instinct Oppblåsbare SUP 10’0

NKX Instinct Oppblåsbare SUP 10

FORDELER

 • Perfekt brett for nybegynnere
 • Lett å styre

ULEMPER

 • Kan bare brukes av 1 person

NKX Instinct Inflatable 10’0 er et SUP-brett som vi anbefaler til alle nybegynnere. På grunn av bruken av lette materialer er dette et SUP-brett som ikke veier mye. Dette gjør dette brettet enkelt å styre og lar nybegynnere gjøre raske fremskritt og lære riktig teknikk.Selv om dette brettet er perfekt for nybegynnere, anbefaler vi det ikke til eksperter. Brettet kan være langt og bredt, men det er bare 10 cm tykt. Fordi brettet er så tynt, er vektkapasiteten opptil 100 kg. Å komme nær denne vektkapasiteten kan føre til at brettet blir ustabilt.Den har standard tilbehør: pumpe, åre, sikkerhetsledning og veske. NKX Instinct 10’0 er kompakt, og du kan legge det perfekt i sekken din og ta det med deg når du skal på nye eventyr. Du kan også se hvor mye luft du blåser inn i brettet ditt. Vi anbefaler at du blåser opp dette SUP-brettet til 15 PSI. Dette gir deg optimal stabilitet og glir også raskt gjennom vannet.Dette trend designede SUP-brettet passer best for nybegynnere, kvinner og barn som ønsker å tilbringe timer på vannet.

9. ROC SUP-brett

ROC SUP-brett

FORDELER

 • Mulighet for å ta med bagasje
 • 3 finner som gir høy stabilitet
 • Kan brukes av to personer

ULEMPER

 • Vi anbefaler deg å kjøpe en elektrisk pumpe

Dette svarte og hvite oppblåsbare brettet er laget av materialer av høy kvalitet. Men bruken av disse materialene betyr ikke at dette er et dyrt brett.

Dette SUP-brettet er stort, men på grunn av bruken av lette materialer er dette SUP-brettet laget av PVC, det veier bare 8 kg. Den har en bredde på 82 cm. Dette gir mye stabilitet og komfort. Takket være denne bredden kan du også bruke den til å trene yoga.

Brettet har totalt 3 finner: 1 stor og 2 små. Kombinasjonen av disse 3 finnene og bredden på brettet gir deg mye stabilitet og god balanse. Som en ekstra har du også muligheten til å feste bagasjen din foran på brettet med et elastiske bånd.Takket være en vektkapasitet på 135 kg, kan dette SUP-brettet brukes av to personer.

Hvis du overskrider denne kapasiteten, må du være forsiktig. Vann kan komme på brettet, og dette gjør deg mindre stabil på brettet. Derfor er dette brettet perfekt for 1 person som tar med seg bagasjen på en tur eller for unge mennesker som ønsker å reise på opplevelsestur sammen.

Overflaten på denne SUP er sklisikker, så du vil stå fast og trygt på brettet. Midt på brettet er det et håndtak som du kan bruke hvis du vil trene yoga.

Vi nevnte tidligere at dette brettet bare veier 8 kg, noe som er mye mindre enn andre brett på markedet. Når det gjelder tilbehør, har dette brettet alt du trenger for å ha en fantastisk opplevelse. Dette er tilbehør som følger med dette settet: en sammenleggbar åre, sikkerhetsbelte, håndpumpe, en vanntett veske og en ryggsekk for å pakke alt.

Takket være den vanntette vesken trenger du ikke å bekymre deg for at verdisakene dine, for eksempel en mobiltelefon, blir ødelagt under eventyret ditt på vannet. Vi anbefaler deg også igjen å kjøpe en elektrisk pumpe da dette går mye raskere enn med håndpumpen.

Brettets ekstra brede design gir et utrolig allsidig brett som kan brukes av alle (fra nybegynnere til eksperter). Dra på eventyr med ROC SUP-brett i hav, innsjøene og elvene.

10. Hydro-force Oceana

Hydro-force Oceana

FORDELER

 • Mye tilbehør
 • Lette materialer som laget et sterkt brett
 • Du kan bruke den som kajak takket være sete og fotstøtte som følger med settet

ULEMPER

 • Det tar litt tid å pumpe opp brettet med håndpumpen, så du må kanskje kjøpe en elektrisk pumpe

Oceana er et veldig vakkert hvitt og blått brett. Selv om den har blitt plassert i allround-kategorien, vil du også kunne bruke den som et touring SUP-brett.Hydro-Force er et kjent SUP-merke. Dette er et av deres kortere brett, men det har like mye stabilitet som de større brettene de tilbyr.Overflaten på Hydro er bred nok. Du kan padle i forskjellige posisjoner. Du har muligheten til å stå, sitte eller legge deg ned. Hvis du allerede har nok erfaring, kan du også prøve å trene yoga på dette brettet.Du har muligheten til å bruke dette SUP-brettet som en kajakk. Settet inkluderer sete og fotstøtte. Det er veldig enkelt å installere. Det mest spennende med dette SUP-brettet er settet. Det inkluderer en håndpumpe, åre, reiseveske, bånd, fotstøtte, sete og reparasjonssett. Det medfølgende setet har også ryggstøtte. Som vi allerede har nevnt med andre SUP-brett, kan det ta mye tid å blåse opp brettet med håndpumpen. Derfor anbefaler vi at du kjøper en elektrisk pumpe hvis du vil spare tid.Dette brettet er laget av høykvalitets materialer som inneholder tusenvis av fibre koblet fra topp til bunn. Disse materialene er grunnen til at dette SUP-brettet er veldig sterkt og fleksibelt. Materialene som brukes til å lage brettet er veldig lette, noe som gjør det enkelt å bære brettet. Håndtaket hjelper deg også med å bære SUP-brettet til og fra havet. Overflaten er sklisikker slik at du står fast på brettet og ikke trenger å bekymre deg for å falle av hvis det er bølger. Takket være vektkapasiteten på 120 kg kan det også brukes av to personer samtidig.Hydro-Force Oceana er en fantastisk SUP, og settet er bedre enn de fleste andre brett på markedet. Ikke nøl med å prøve dette!

11. Awesafe Paddle Board

Awesafe Paddle Board

FORDELER

 • Kan brukes av 2 personer samtidig
 • Veldig lette materialer av høy kvalitet

ULEMPER

 • Det tar mye tid å blåse opp brettet med håndpumpen

Dette er et oppblåsbart SUP-brett av høy kvalitet. Ikke bare har det et fantastisk design, men også materialene som brukes er av høy kvalitet. Disse materialene er så lette at de gir høyere elastisitet.Dette SUP-brettet er laget av høyeste kvalitet PVC-materiale. På grunn av dette vil det ikke bli skadet selv om det blir truffet av rev under vannet. Du vil være helt trygg når du bruker dette SUP-brettet.Det som er så bra med dette brettet, er at de har brukt de samme materialene som brett som koster dobbelt så mye. På grunn av det brede designet av dette SUP-brettet, er brettet egnet for alle (fra nybegynnere til eksperter). Brettet er 305 cm langt, 81 cm bredt og 15 cm tykt. Det har en vekt kapasitet på 145 kg som gjør at to personer kan stå på brettet samtidig. Men dette betyr ikke at dette brettet veier mye. Ifølge produsenten veier det nesten 4 ganger mindre enn andre brett.Brettet er perfekt å bruke i en innsjø eller i hav (når havet er rolig). På grunn av det brede designet kan det også brukes til å trene yoga, og du kan også bruke det til fiske. På grunn av den høye kvaliteten på dette SUP-brettet kan du også bruke det til å utforske elver.Settet inneholder alt du trenger for å ha det gøy med ditt nye kjøp. Følgende tilbehør følger med dette brettet: avtakbar finn, håndpumpe, vanntett veske og en behagelig ryggsekk. Den vanntette vesken er nyttig for oppbevaring av telefonen din eller andre eiendeler.Dette er et allsidig SUP-brett. Så det kan brukes av alle. Det er også rimelig og tilgjengelig i en rekke farger, noe som gir deg mange flotte valg.

12. Aqua Marina Fusion

Aqua Marina Fusion

FORDELER

 • Perfekt for nybegynnere
 • Inkluderer alt tilbehør du trenger

ULEMPER

 • Båndet for ankelen er av middelmådig kvalitet

Dette oppblåsbare SUP-brettet har alt en nybegynner trenger for å oppleve vakre opplevelser på vannet. Det er også viktig å vite at Aqua Marina Fusion er i et lavere prisklasse enn for eksempel Red Paddle Co (som vi diskuterte tidligere i denne listen).Når det gjelder tilbehør, er dette SUP-brettet perfekt for nybegynnere. Dette brettet inneholder nesten alt du trenger for å ha timevis med moro på vannet. For eksempel er det en justerbar åre slik at hver bruker kan bruke den, og det er også en pumpe for å blåse opp den umiddelbart og nyte den.

I Aqua Marina Fusion-settet kan du få med følgende produkter: Sports III-åre, en spesiell SUP-ryggsekk, en bånd for ankelen din, en håndpumpe og også en avtagbar finne som kan plasseres i midten av brettet. Vi synes at kvaliteten på båndet for ankelen ikke er sterkt nok.Designet av dette SUP-brettet er, akkurat som alle andre Aqua Marina SUP-brett, unikt og fargerikt. Både brettet og åren ser stilig ut. Dette brettet er et unikt og vil få deg til å skille deg ut hele tiden. Som vi sa, er dette brettet perfekt for nybegynnere. Dette er fordi dette brettet gir stabilitet. Kvaliteten på materialene er utmerket, og takket være brettets tykkelse, 15 cm, og bredden, vil nybegynnere stå fast og stødig på dette SUP-brettet.Fusion er ikke like lett å kontrollere som Aqua Marina Vapor. Dette skyldes lengden, dette brettet er litt lengre enn Aqua Marina Vapor-brettet. En lengre lengde gir mer fart.Generelt er dette et SUP-brett av god kvalitet. Brettet er stivt nok og bøyer seg ikke veldig mye. Tilbehøret er også av god kvalitet, spesielt åren og pumpen er fantastiske.Aqua Marina Fusion er perfekt for nybegynnere som vil ha timevis med moro på vannet.

13. Gili Meno Yoga Board

Gili Meno Yoga Board

FORDELER

 • Veldig stabil
 • Tilbehør av høy kvalitet
 • Brettet er laget av slitesterke materialer

ULEMPER

 • Det kan ta litt tid å blåse det opp med håndpumpen

Gili Meno oppblåsbare SUP-brett er uten tvil en av de beste SUP for yoga. Hvis du har sett etter et brett som lar deg eksperimentere med mange forskjellige positurer, vil du elske dette.Dette SUP-brettet er tilgjengelig i to farger: blå og blå grønn. Det er D-ringer på brettet for å kunne feste et kajakk sete eller annet utstyr. Dette brettet har tre håndtak du kan bruke til å bære det: foran, midt og bak. På undersiden er det en kul logo og ordene “Save our reefs”. Hvis du kjøper dette brettet, vil du bidra til å støtte vannlivet. Gili Meno Yoga er laget med en spesiell teknologi som gjør materialet supersterkt, men ikke tungt. Dette SUP-kortet har en vektkapasitet på 200 kg. Bredden og lengden gjør dette SUP-brettet til et veldig stabilt brett. Overflaten er mer enn stor nok selv for mer kompliserte SUP-yoga stillinger. For nybegynnere av SUP yoga vil stabiliteten til dette brettet øke tilliten deres til vannet.Gili Meno Yoga har tre finner. Finnene hjelper til med stabilitet og manøvrerbarhet. Settet inneholder også et finnesett, slik at du kan endre oppsettet basert på hvor du padler og hva du gjør. På grunn av hvor bred den er, er Meno ikke den raskeste SUP. Men det glir fortsatt jevnt.Gili Meno SUP-settet inneholder en ryggsekk, pumpe, åre , finnesett, bånd og en bruksanvisning. Det kan ta ganske lang tid å blåse opp brettet med håndpumpen. Så vi anbefaler deg å kjøpe en elektrisk pumpe hvis du vil gjøre dette raskere.Designet på denne SUP er fantastisk, og det er et brett av høy kvalitet. Stabiliteten gjør det mulig å øve yoga uten problemer. Gjør deg klar til å hilse på solen på vannet!

Konklusjon

Så nå som vi har gått igjennom alle våre topp favoritter for 2022 er vi spente på hvilket SUP-brett som vil bli din favoritt! Men husk det det kan være fristende å kjøpe et brett som kanskje ikke passer til deg. Så prøv å fokuser på hvilke behov og hvilke formål du har for brettet. Er du kanskje en ekspert som skal ut på nye eventyr, en som er klar for det det å ta det neste steget eller kanskje du er en nybegynner som er spent på å prøve ut SUP-brett for første gang. Les godt gjennom de forskjellige fordelene, ulempene og egenskapene til de forskjellige brettene og vi er sikker på at du vil kunne finne et brett som vil passe deg og dine behov ypperlig!

Ha det gøy på vannet!